Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Erkunde Gruppen, På Facebook und noch mehr!

Praksiscenter gruppen på Facebook.

Dansk Center for Undervisningsmiljø er et videnscenter om undervisningsmiljø på uddannelsessteder og børnemiljø i dagtilbud.

Socialstyrelsen er en del af Social- og Integrationsministeriet, og det er vores opgave at bidrage aktivt til en vidensbaseret socialpolitik, der medvirker til effektive sociale ydelser til gavn for borgerne.

AKF er nu en del af Det Nationale Analyse- og Forskningsinstitut for Kommuner og Regioner, som har eksisteret siden 1. juli 2012, hvor AKF blev lagt sammen med KREVI (Det Kommunale og Regionale Evalueringsinstitut) og DSI (Dansk Sundhedsinstitut).

Foreningen er en sammenslutning af medlemskommuner som arbejder i feltet SSP. Foreningens formål er, at være kontaktorgan mellem medlemmerne, at holde medlemmerne ajour med udviklingen samt at formidle forslag og ideer til relevante parter.

Velkommen til FORSA. Et forum, hvor nysgerrigheden er fremherskende og hvor der er "højt til loftet". Her er plads til alle perspektiver og forskellige metodiske tilgange i socialt arbejde. FORSA er et mødested for forskere, praktikere og undervisere med interesse for forskning og udvikling af socialt arbejde.

SFI er det største danske forskningsmiljø på velfærdsområdet, og samarbejder tæt med de stærkeste faglige miljøer ved de forskellige universiteter.

Praksiscenter.dk er for alle praktikere, der ønsker at bidrage til at skabe sammenhæng og øget kvalitet i socialt arbejde i Danmark

Velkommen til Socialpædagogernes Vidensbank. Vi stiller viden om socialpædagogisk arbejde til rådighed for dig.

Formålet med psykisksårbar.dk er at skabe et trygt rum for dialog, hvor mennesker med psykiske lidelser, pårørende og andre, der er engagerede eller interesserede i området, kan dele erfaringer, oplevelser, tanker, gode råd og ønsker.