Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Erkunde Start, Immer Noch Zu Sein und noch mehr!

Natalie s nieuwe begin

sept. 2013 Margot Stedman: Het licht van de zee (Tom en Isabel- vuurtoren-baby)

Lucy Diamond - Het roer om

In 1936 besluit een ambassadeursvrouw op Kreta te blijven terwijl haar man naar Athene terugkeert; ze knapt met hulp van een oude en een jonge man het huis van haar schoonvader op. Maar gaandeweg wordt ook Kreta betrokken bij de Tweede Wereldoorlog. (nog te lezen ****)

De vulkaanminnaar Na een lang en gelukkig huwelijk sterft de vrouw van de Britse ambassadeur in Napels, de verzamelaar Sir William Hamilton. Vrij kort daarna hertrouwt hij aan het begin van de 19e eeuw met een veel jongere maintene, die hij aanbidt en met wie hij tegen de verwachtingen van de geschokte buitenwereld in heel gelukkig is. Na enkele jaren komt de succesvolle Britse admiraal Horatio Nelson in hun leven. Sir William gaat hem zien als een zoon ...

tip van Tessa: Versplinterd - Dani Atkins - Het grote nadeel van Versplinterd is dat het niet meer bladzijdes heeft. Veel te vlug was dit verhaal uit. Weet waar je aan begint, deze roman zal je versplinterd achter laten.

Argentinië, 1876. De jonge weduwe Annelie hoopte met haar dochter Mina een nieuw leven op te bouwen, maar haar tweede echtgenoot is een bruut die haar mishandelt en kleineert. Vervolg op: In het land van de koraalboom.

Schoon in de sluier

Sterren boven Cornwall Kunstenares Maddie erft een huis in Cornwall. Ze grijpt deze kans op verandering met beide handen aan en vestigt zich met haar stiefdochter Hannah in het prachtige maar verwaarloosde huis, dat een mysterieuze voorgeschiedenis heeft. http://www.bruna.nl/boeken/sterren-boven-cornwall-9789022561546