Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Erkunde Weg Die, Das Tun und noch mehr!

Suleskarvegen in Noorwegen ( van het Setesdal naar Lysebotn)- een weg die wel eens verward wordt met Trollstigen. Overigens wel net zo heftig ( en prachtig) om te rijden.

8500 km zum Nordkap und zurück mit dem Wohnmobil

Die Atlantikstraße Foto: Terje Rakke/Fjord Norway

Twee mannen komen elkaar tegen op een brug. Er volgt een ongemakkelijk gesprek: Tommy en Jim waren vroeger vrienden, maar hebben elkaar al vijfendertig jaar niet meer gezien. Door deze toevallige ontmoeting komen veel herinneringen uit hun jeugd boven, toen ze allebei opgroeiden in gebroken gezinnen en kracht putten uit hun vriendschap. Tommy en Jim zijn ieder hun eigen weg gegaan, maar kunnen niet aan hun veelbewogen verleden ontsnappen.

19/53 Edward van de Vendel - Oliver. Na De dagen van de bluegrassliefde en Ons derde lichaam nu Oliver gelezen. Een mooi verhaal over twee jongeren, Oliver uit Noorwegen en Tycho uit Nederland, die elkaar op weg naar Amerika ontmoeten. Een bijzondere vriendschap ontstaat.

von About.com Travel

Oslo, Norway Pictures

Holmenkollen Ski Jump, Oslo, Norway Want to zip wire to the bottom!!

De BIOFOTONEN Coherentie Therapie●●Eén genezingsmethode voor kanker, dyslexie, eczeem, voedselvergiftigingen en rookverslaving? Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet. Op dit moment wordt een groot opgezet wetenschappelijk onderzoek gedaan aan 17 universiteiten ●●Met een nieuwe genezingsmethode worden de oorzaken van ziektes weggenomen. Biofotonen zijn lichtdeeltjes en coherentie betekent samenhang. De methode werkt voor een breed scala aan ziektes. De meeste therapieën…

von Foursquare

Trollstigen utsiktspunkt

Trollstigen Dit Fjord heeft vele wegen die toeristen aantrekken. De meest opvallende wegen worden samen de Trollstigen genoemd (trollen ladder), een reeks van prachtige wegen met een adembenemend uitzicht op watervallen. De weg is goed beveiligd maar vergt wel veel concentratie en rijvaardigheid. De duizelingwekkende steile hellingen, intense haarspeldbochten en smalle wegen laten geen ruimte voor fouten. Zodra je op de top bent schijnt het uitzicht adembenemend te zijn, aanrader dus.