Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Erkunde Und, Wissen Sie und noch mehr!

Schoollokaal van een lagere school. Lerares en leerlingen bij een Aap-Noot-Mies-bord (een vergroot leesplankje), kinderen in bankjes kijken toe, 1968 / Fotograaf: H. Hilterman / Nationaal Archief, Spaarnestad Photo

Verkeersagent bij STOP-bord met twee hazen. Van de Ford-Service kregen de verkeersagenten die regelmatig op de drukste punten het verkeer regelden met kerst een haas aangeboden voor het kerstmaal. Den Haag, 22 december 1939

von Foursquare

Oldenzaal

Palthehuis, Oldenzaal, Overijssel, Netherlands, gebouwd midden 17e eeuw. "Historisch museum het Palthe-Huis is tot op de dag van vandaag een authentiek patriciërshuis gebleven met 18e-eeuwse stijlkamers. Een dergelijk huis is nergens in de Twentse steden in zo'n oorspronkelijke staat bewaard gebleven en is dus een unicum. Rond 1965 is er een nieuwe tentoonstellingszaal achter het huis gebouwd. Omstreeks 1980 werd het vervallen koetshuis gerestaureerd en weer in oude glorie hersteld."

Nederlands: Sinterklaas te midden van andere klanten en verkoopsters bezig met het passen van schoenen in een Bata schoenenwinkel in Haarlem. Nederland, Haarlem, 8 november 1960. English: St. Nicholas in a Bata shoe shop. The Netherlands, Haarlem, 1960.

von Etsy

Celsius Mercury Fever Thermometer

ouderwetse koorts thermometer met kwik

Christa het die elke week met haar sakgeld gekoop maar dan baklei ons wie mag eerste lees.Het elke Maandag uitgekom...net 10 sent.