Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Erkunde Facebook Profilbilder, Erfolg und noch mehr!

Nette Idee für jemanden, der 50 ist. Eine persönliche "Wer ist das Spiel." Kopieren Facebook Profilbilder von Freunden von dieser Person ist 50. Erfolg ist garantiert :)

Leuk spel, aan voor- en achterkant letters. Samen woorden vormen :) Leuk idee voor introductie / startweekend van club o.i.d.

IKEA Hack – DIY Utensilo mit Lattenrost SULTAN LADE

Leuk hè die briefjes in de broodtrommels van je kids?! Stiekem werden wij daar wel een beetje jaloers van… Dus voor ons en andere grote mensen hierbij een speciale editie broodbriefjes! Om iemand een fijne dag te wensen, dankjewel te zeggen of om een paar stekeligheden glad te strijken… Printen maar weer! En vergeet je omgeving niet te tippen, des te groter de kans dat er ook eens eentje voor jou bij zit!

Vaderdag: superpapa, kleef het hoofd van papa op het hoofd van de tekening..

Houten rek-frame (b.v pallethout) met betongaas hangend aan het plafond of staand tegen de muur versieren met deco voor de tijd van het jaar (kerst-pasen-voorjaar)

canvas schillderijtje . d.m.v. een sjabloon van een hartje de ruimte daaronder vrij houden en met wattenstaafjes "tippen"met verf. Achterkanten van potloden met gummetjes werkt ook prima