Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Erkunde Begriff, Smoothies und noch mehr!

Dit is het recept voor vegetarische nasi. Nasi is de Indonesische en Maleisische term voor gekookte rijst. In Nederland wordt de term nasi (soms geschreven als “nassi”) vaak gebruikt om het gerecht nasi goreng aan te duiden.

Deze Marokkaanse visschotel vind ikzelf echt heel erg lekker. Door de vele kruiden krijgt het gerecht een heerlijke smaak. Het lijkt veel werk, maar de visschotel is toch echt binnen 15 minuten te bereiden.

von Simply Delicious

Nasi Goreng

Meatless Nasi Goreng (Indonesian fried rice)

Deze zalm met avocadosalade is een heerlijk gezond gerecht. Zo’n 80% van de Nederlanders eet te weinig vis terwijl het zo lekker is!

von Simply Delicious

Nasi Goreng

Nasi Goreng - Indonesian fried rice....

Het fijne van een salade tijdens de lunch is dat je geen after-lunch-dip krijgt. Een after-lunch-dip ontstaat doordat je bloedsuikerspiegel snel stijgt en daarna enorm daalt. Dat is ook het moment wanneer je weer “trek” krijgt in iets, ofwel snaaigedrag begint te vertonen. Dat terwijl je eigenlijk nog vol zit van de lunch.

Dit recept voor een Caesarsalade is de traditionele versie. Met slechts 7 ingredienten maak je een heerlijke gezonde salade voor lunch of avondmaaltijd.