Sieh dir diese und weitere Ideen an!

Verwandte Themen durchstöbern

Kinderkrippe by Kraus Schonberg Architekten a timber Nursery School in Hamburg Germany

Kinderkrippe by Kraus Schonberg Architekten a timber Nursery School in Hamburg Germany

David Foessel, GRAAL ARCHITECTURE · Nursery School Extension a Mantes-la-Ville · Divisare

David Foessel, GRAAL ARCHITECTURE · Nursery School Extension a Mantes-la-Ville · Divisare

fantastic garage - strelein warehouse, sydney by ian moore architects

fantastic garage - strelein warehouse, sydney by ian moore architects

Hoogbouw met hout - Getting High (on Wood)

Getting High (on Wood)

Hoogbouw met hout - Getting High (on Wood)

Neubau des Hauptsitzes der Kulturstiftung des Bundes

Neubau des Hauptsitzes der Kulturstiftung des Bundes

Der Neubau für die Kulturstiftung des Bundes ist die bewusst zeitgenössische Erweiterung, der neue Baustein auf dem Areal der Franckeschen Stiftungen...

Gallery - DDS Søndermarken / Sophus Søbye Architects - 3

Gallery of DDS Søndermarken / Sophus Søbye Architects - 3

Gallery - DDS Søndermarken / Sophus Søbye Architects - 3

Gallery of Sant Llàtzer School / Territori 24 - 1

Gallery of Sant Llàtzer School / Territori 24 - 1

Beton,Ausbildung,Architektur Erziehung,Architektur-archive,Arch1201 Design,Adria Goula,Schule,Park,School Architecture

Image 1 of 21 from gallery of D1 Kindergarten and Nursery / HIBINOSEKKEI + Youji no Shiro. Photograph by Studio Bauhaus, Ryuji Inoue

Gallery of D1 Kindergarten and Nursery / HIBINOSEKKEI + Youji no Shiro - 1

Image 1 of 21 from gallery of D1 Kindergarten and Nursery / HIBINOSEKKEI + Youji no Shiro. Photograph by Studio Bauhaus, Ryuji Inoue

The house was originally the local Victorian girls school and latterly a single storey home that had been lived in by the same owner since the 1970s (the clients mother). The original layout was almost monastic: one large room with a single corridor of...

The house was originally the local Victorian girls school and latterly a single storey home that had been lived in by the same owner since the 1970s (the clients mother). The original layout was almost monastic: one large room with a single corridor of...

ARCHITECTS: Csaba Kovacs, Aron Vass-Eysen  LOCATION: Galyateto, Matraszentimre, 3234 Hungary  PROJECT YEAR: 2016  ARCHITECT COLLABORATOR:   Agoston Szenthe  ...

ARCHITECTS: Csaba Kovacs, Aron Vass-Eysen LOCATION: Galyateto, Matraszentimre, 3234 Hungary PROJECT YEAR: 2016 ARCHITECT COLLABORATOR: Agoston Szenthe ...

Pinterest
Suchen