Erkunde Angereicherte, Neuartige und noch mehr!

Verwandte Themen durchstöbern

Charcoal suspension cooker hood aluminum TWISTER E.ION - Elica

Charcoal suspension cooker hood aluminum TWISTER E.ION - Elica

Sleek! || kitchen | modern | interior | interior design | home decor | contemporary | simple ||

Sleek! || kitchen | modern | interior | interior design | home decor | contemporary | simple ||

Eingangsbereich mit Radl und direkt in der Küche! minimalist and industrial style...

Eingangsbereich mit Radl und direkt in der Küche! minimalist and industrial style...

Fliesen im Beton Look gradlienig verlegt. Kombination aus modernem Fußboden und Decken mit Holz.

Fliesen im Beton Look gradlienig verlegt. Kombination aus modernem Fußboden und Decken mit Holz.

Kitchen #skylight #kitchenisland #exposedbrick Photo Credit Dennis Hornick Beautiful lighting

Kitchen #skylight #kitchenisland #exposedbrick Photo Credit Dennis Hornick Beautiful lighting

breakfast bar worktop with hob - Google Search

breakfast bar worktop with hob - Google Search

Ideensammlung für eine neue Wohnung

Ideensammlung für eine neue Wohnung

Genau so, aber ohne Beton!   holz? beton? JAHAAA ähnliche tolle Projekte und Ideen wie im Bild vorgestellt findest du auch in unserem Magazin . Wir freuen uns auf deinen Besuch. Liebe Grüße

Genau so, aber ohne Beton! holz? beton? JAHAAA ähnliche tolle Projekte und Ideen wie im Bild vorgestellt findest du auch in unserem Magazin . Wir freuen uns auf deinen Besuch. Liebe Grüße

Küche

Küche

GLEBE RESIDENCE by The Designory + B2 Construction. This ornate and traditional terrace was given a complete overhaul by providing a refreshed and modernised space. The brief was to retain and enhance existing period details whilst adding customised functionality and new indoor/outdoor kitchen, new bathroom and hideaway laundry along with updates to the rear courtyard, second story balcony, and bedrooms. A bespoke staircase was also incorporated to introduce natural light.

GLEBE RESIDENCE by The Designory + B2 Construction. This ornate and traditional terrace was given a complete overhaul by providing a refreshed and modernised space. The brief was to retain and enhance existing period details whilst adding customised functionality and new indoor/outdoor kitchen, new bathroom and hideaway laundry along with updates to the rear courtyard, second story balcony, and bedrooms. A bespoke staircase was also incorporated to introduce natural light.

Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen
Suchen