Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Sieh dir diese und weitere Ideen an!

Weleda | Infludoron - Als geneesmiddel, zowel preventief als bij verkoudheid. Weleda zelf mag wettelijk niets hiervan op haar website vermelden. Waarom? Omdat het werkt en de pharmaseutische industrie dit niet waar wil hebben. In Duitsland bij iedere apotheek vrij verkrijgbaar.

Lidgeld betalen bij een mutualiteit is zeker een goede zaak voor de terugbetaling van de kosten van dokters en apotheek, om nog maar te zwijgen over de dure ziekenhuisfacturen.Ook als je eens krukken of een rolstoel nodig hebt doe je daar alleen maar winst mee.

Hast Du vor diese Woche einen Weihnachtskranz zu machen? Schau Dir hier die schönsten Weihnachtskränze zum Selbermachen an! - DIY Bastelideen

Friedrichstadtapotheke

Die Friedrichstadtapotheke stellt dynamisch und transparent das ursprüngliche Handwerk der Apothekerzunft in den Mittelpunkt: das Anfertigen von Rezepturen wird zur Schau gestellt und Teil des Kunden…

Receptkaarten van de dokter. Met stift ( uitwisbaar ) noteren wat de patient krijgt en dan naar de apotheek om het medicijn te halen.

Jeder hat das Wundermittel gegen Besenreiser im Haus, aber kaum jemand weiß es.

PENATEN - CREME 1960.unserjahrgang.de

Apothecary. Landauer Twelve Brothers' House manuscript, c. 15th century, Nuremberg.

de apotheek in het cijferhuis. Druppels afmeten met een pipet, pillen (erwten en bonen) aftellen in potjes doen. Gebruiksaanwijzing stempelen met een cijfer hoeveel er ingenomen moet worden per dag. En even afrekenen.