Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Erkunde Psychiatrisch, De Wolf und noch mehr!

Wie De Wolf Vreest - Karin Fossum - ISBN 9789022320679. Een psychiatrisch patiënt, die ervan verdacht wordt een oude vrouw met een bijl te hebben vermoord, wordt tijdens een bankoverval als gijzelaar meegenomen door de overvaller. Ze vluchten het bos in en verschansen zich in een oude, vervallen hut, waar ze...GRATIS VERZENDING IN BELGIË - BESTELLEN BIJ TOPBOOKS VIA BOL COM OF VERDER LEZEN? DUBBELKLIK OP BOVENSTAANDE FOTO!

Uitschot - Peter Robinson - ISBN 9789022999264. Voor inspecteur Alan Banks lopen werk en privé op angstaanjagende wijze door elkaar wanneer zijn dochter Tracy verliefd wordt op Jaff McCready, het vriendje van haar beste vriendin. Jaff is een charmante jongeman, die onder zijn knappe uiterlijk een...GRATIS VERZENDING IN BELGIË - BESTELLEN BIJ TOPBOOKS VIA BOL COM OF VERDER LEZEN? DUBBELKLIK OP BOVENSTAANDE FOTO! #9789022999264

De verborgen geschiedenis

De Eerste Wereldoorlog heeft van Frankrijk een ruïne gemaakt. Te midden van de verwoesting proberen Albert en Edouard, soldaten die de verschrikkingen van de loopgraven meemaakten, de draad van het gewone leven weer op te pakken. Beiden zijn alles kwijtgeraakt en voelen zich bedrogen en verstoten door de maatschappij. Met een bedrieglijk plan besluiten ze het Franse volk een lesje te leren én zelf fortuin te maken. (nog te lezen ****)

De vulkaanminnaar Na een lang en gelukkig huwelijk sterft de vrouw van de Britse ambassadeur in Napels, de verzamelaar Sir William Hamilton. Vrij kort daarna hertrouwt hij aan het begin van de 19e eeuw met een veel jongere maintene, die hij aanbidt en met wie hij tegen de verwachtingen van de geschokte buitenwereld in heel gelukkig is. Na enkele jaren komt de succesvolle Britse admiraal Horatio Nelson in hun leven. Sir William gaat hem zien als een zoon ...

Een jonge Berlijnse politicus die op de nominatie staat om minister van Justitie te worden, laat zijn chauffeur na een aanrijding met dodelijk gevolg doorrijden wat verstrekkende gevolgen heeft.

Een vrouw om achterna te reizen - Annemarie Oster - ISBN 9789038893051. Thuis was actrice Ank van der Moer een min of meer gewone moeder – op pantoffels en zelfs af en toe met een schort voor –, maar als zij naar buiten ging liep er een trotse, ietwat hooghartige, prachtig geklede en tot in de puntjes verzorgde vrouw de deur uit. Een voorkomen dat paste bij haar status van beroemd.GRATIS VERZENDING IN BELGIË - BESTELLEN BIJ TOPBOOKS VIA BOL COM OF VERDER LEZEN? DUBBELKLIK OP BOVENSTAANDE…

Op voorraad: Mijn Laatste Bekentenis - Helen Fitzgerald - ISBN 9789041412904. Krissie Donald is gelukkig, heeft een goede baan als reclasseringsambtenaar en is vreselijk verliefd, maar door haar naïviteit en blinde toewijding raakt ze betrokken bij een moordzaak die alles in gevaar zal brengen haar baan, haar relatie en haar leven. Krissie is ervan...GRATIS VERZENDING IN BELGIË - BESTELLEN BIJ TOPBOOKS VIA BOL COM OF VERDER LEZEN? DUBBELKLIK OP BOVENSTAANDE FOTO!

Die laatste zomer - Tatiana de Rosnay - ISBN 9789047201113. Antoine Rey heeft het perfecte cadeau voor de veertigste verjaardag van zijn zus bedacht: een lang weekend aan zee op het eiland Noirmoutier, waar hij en Mélanie in hun kinderjaren de vakanties doorbrachten. Hoewel ze fijne herinneringen hebben aan...GRATIS VERZENDING IN BELGIË - BESTELLEN BIJ TOPBOOKS VIA BOL COM OF VERDER LEZEN? DUBBELKLIK OP BOVENSTAANDE FOTO!

De weduwen van de donderdag - Claudia Piñeiro - ISBN 9789056723118. € 14,95 GRATIS VERZENDING. Achter hoge muren met zwaar vergrendelde deuren en omzoomd door surveillancehokjes, bevindt zich de wijk Altos de la Cascada. Daarbuiten ligt de volkswijk...BESTELLEN BIJ TOPBOOKS VIA BOL COM OF VERDER LEZEN? DUBBELKLIK OP BOVENSTAANDE FOTO!