Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Erkunde Den Hvide, Oder und noch mehr!

Ursula Tallerken Hvid Stor Ursula-designtallerkenen passer helt perfekt ind i den moderne nordiske designtradition. Minimalismen i den udekorerede tallerken kontrasteres spændende med det levende og bløde formsprog. Den hvide Ursula-tallerken rummer alt, hvad der behøves til det moderne tjekkede køkken. Anvend tallerkenen som lækkert hverdagsstel eller som fint serveringsfad, når venner og familie kommer på besøg.

Illumina Adventsstage Hvid Med et stilsikkert, enkelt og skandinavisk formsprog, der hverken går på kompromis med æstetikken eller julens mange traditioner, er den hvide Illumina-stage et oplagt valg til årets adventsstage. Stagens bløde linjer og blide farve stråler gennem den transparente glasur. Lad den smukke lysestage danne rammen for julens mange hyggelige stunder og traditioner.

Hammershøi Kop Hvid Hammershøi er Kählers stel til afslappende hverdagshygge og festlige lejligheder. Denne smukke hvide kop er mutlifunktionel og kan bruges til lidt af hvert. Du kan selvfølgelig nyde kaffen eller teen i den elegante kop, men du kan også bruge den som skål til lækre blåbær eller søde sager. Lad den pynte på bordet sammen med de andre flotte farver i Hammershøi-serien: koral, antracitgrå, himmelblå og marmorgrå.

Avvento-lysestager til juletræslys på træbord i hvide og grønne nuancer

Nobili fyrfadsstage lille snehvid Nobili er Kählers serie af klassisk julepynt i keramik, inspireret af Nordens vinterskove, hvor stjernerne glimter i den bløde, hvide sne, der indhyller træer, bakker og vandløb. Lad de smukke Kähler-juletræer fra Nobili-serien bringe varme og hygge med deres unikt udskårne huller – hvor end de placeres. Brug den lille Nobili-fyrfadsstage alene eller sammen med de andre størrelser.

Udover at butikkerne fyldes med lækre nyheder i form af tøj og sko for tiden, så vrimler det også ind med smukke bolignyheder! Jeg er især faldet for de ovenstående items. Det meget eftertragtede bord fra Søstrene Grene har jeg allerede opgivet at få fingrene i – det er lidt som Kählers jubilæumsvase.. Ikke destomindre er jeg vild med den hvide udgave af bordet, og både vaserne og kasserne på billedet er også nyheder i butikken, som jeg med glæde vil velkomme i mit hjem.

Hammershøi Vase Hvid Mellem De elegante Hammershøi-designvaser bærer på en unik historie, der tilføjer personlighed til vaserne. Som hele Hammershøi-serien er den mellemste vase inspireret af Svend Hammershøis værker, der blev skabt på det gamle Kähler-værksted i starten af 1900-tallet. Brug den smukke hvide designvase i vindueskarmen, på middagsbordet eller i entréen med årstidens blomster og grene.

Kählers Mano Lågkrukke Hvid Stor Mano-seriens karakteristiske, svungne linjer og lågkrukkens afdæmpede hvide tone skaber en forunderlig skøn balance mellem fajancens kølige og glatte overflade og bambuslågets varme glød. Fyld hjemmelavet müsli i den skulpturelle Mano-lågkrukke og lad den indgå i et fortryllende morgenmadsbord med Mano-seriens fantastiske farverige kopper, skåle og tallerkener.

Hammershøi Lysestage Hvid Stor Den elegante, hvide lysestage fra Hammershøi er designet af Hans-Christian Bauer, med inspiration fra Svend Hammershøi, der var kunstner på Kählers gamle værksted. De store lysestager i nordiske farver har samme fine riller, som den øvrige Hammershøi-serie. Brug den store lysestage med andre lysestager eller Hammershøi-vaser for at skabe et stemningsfuldt og stilrent look.

Hammershøi fyrfadsstage mellem hvid Den mellemste hvide Kähler-fyrfadsstage fra Hammershøi-serien er designet af Hans-Christian Bauer, der fandt sin inspiration i den verdenskendte kunstner Svend Hammershøis gamle værker. Hele Hammershøi-serien bindes sammen på tværs af farve, form og materiale af de karakteristiske riller. Brug Hammershøi-fyrfadsstagen til at sprede varme og hygge i vintermørket.