Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Sieh dir diese und weitere Ideen an!

Hermine on walk | Fashion Illustrations + Fashion Collagen hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.

"B is for Bauhaus" by Deyan Sudjic An A-Z of the Modern World of Design

Voor het logo en titels word een dik font gebruikt in kapitalen. De bodytext is een schreefloze font

Voor het logo en titels word een dik font gebruikt in kapitalen. De bodytext is een schreefloze font

De fonts die worden gebruikt zijn vaak helvetica of univers. Dit zijn schreefloze fonts

De fonts die worden gebruikt zijn vaak helvetica of univers. Dit zijn schreefloze fonts

Wolfgang Weingart: Zijn werk typeert de Swiss-style en New Wave. Zijn werken kan je herkennen door zon "chaotische" lay-outs, zijn schreefloze fonts en dat hij soms een steunkleur gebruikt, hij werkt ook soms met collages. Al is zijn werk wat "chaotisch" geeft het toch een mooie eindresultaat weer. Ik wil graag verder werken met zijn stijl omdat dit een uitdaging is voor mij en omdat ik het best wel mooi vind, ik ben niet erg gekend in zijn stijl en deze wil ik dan graag uitproberen.

-Rob Marcelis- Een spread met de werken van Rob dat mij het meest aanspreken. Hij gebruikt schreefloze strakke lettertypes & er wordt veel kleur gebruikt. Rob zijn ontwerpen zijn drukker en hebben niet al te veel witruimte, maar toch is er een goed evenwicht tussen de twee. De mix tussen fotografie en grafische elementen vind ik heel leuk gedaan en inspireert me om objecten anders te bekijken.

Spread 2 - KarlssonWilker KW staat gekend voor zijn zeer abstracte uitwerkingen. Ze maken ook minder abstracte items zoals buttons en T-shirts, maar er wordt altijd in een strakke stijl gewerkt. Ze hebben zeer originele manieren van uitwerken en creëren altijd een soort van ruimtelijk 3D-effect. Wat nog opvalt is dat KW meestal schreefloze fonts gebruikt, en met zeer felle en contrasterende kleuren werkt.