Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Erkunde Sicher, Dass Du und noch mehr!

Bereid prachtige Marokkaanse gerechten in deze Terre Etoilée tajines. De conische vorm van de deksel zorgt ervoor dat je gerechten goed vochtig blijven.

von Kookwinkel Oldenhof

KitchenAid mengkom 4,28 liter rvs glans

De Alessi Dressed serie, ontworpen door Marcel Wanders kenmerkt zich door sierlijke patronen die zijn aangebracht op de 'vergeten' kanten van een product. Zoals deze pan, waarbij je een mooie versiering aan de onderzijde van de greep kunt vinden.

von Kookwinkel Oldenhof

BK Royal Dutch Oven braadpan � 24 cm gietijzer Delfts-blauwe deksel

De BK Royal Dutch Oven is een zwart geëmailleerde gietijzeren braadpan met een diameter van 24 cm. De keramische deksel is beschilderd in origineel Delfts-blauw. De vorm van de BK Royal Dutch Oven is gebaseerd op de Yuanbao, een oud chinees betaalmiddel. In moderne tijden vertegenwoordigt de vorm voorspoed en welvaart.

Bereid heerlijke maaltijden in 1 pan - of beter gezegd 1 braadslede. De Riess Premium braadslede kun je gebruiken om op het fornuis je ingrediënten te bakken en vervolgens in zijn geheel in de oven schuiven om te garen.

Het roken van producten is zeer eenvoudig in deze Demereye rookoven: je doet een schepje rookmot in de rookkamer en plaatst hier het rooster overheen. Hierna leg je het product dat je wilt roken, bijvoorbeeld een stuk zalm, op het rooster. Zet nu de pan op laag vuur op het fornuis en plaats de deksel op de pan. Door de hitte gaat de rookmot roken en zal het product gegaard worden.

De roestvrijstalen BK Conical Cool pannen hebben een sandwichbodem met een aluminium kern. Dit zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmtegeleiding vanaf de warmtebron. Dit maakt de pannen ook geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 230°C. De 5-delige Conical Cool pannenset van BK bestaat uit 3 kookpannen, een steelpan en een soeppan.

De minipannetjes zijn erg veelzijdig. Gebruik ze voor het serveren op een originele manier, of voor de bereiding van kleine ovenschoteltjes of soufflés.

In 1830 begint Ernest Mauviel in een klein dorpje in Normandië de Mauviel fabriek. De fabriek legt zich vooral toe opde productie van een superieure kwaliteit pannen voor met name de professionele gebruiker. Met meer dan 150 jaar ervaring maakt Mauviel deze kennis van professionele keukens nu ook toegankelijk voor het grote publiek.

De pannen van Turk worden gemaakt van smeedijzer met een hoog koolstofgehalte. Dit materiaal verdraagt hoge temperaturen en zal bij juist gebruik een leven lang meegaan. Door de uitstekende bakeigenschappen en het natuurlijke anti-aanbakeffect dat zich door gebruik vormt zijn de pannen geliefd in de professionele keuken.