Erkunde Smuk Glasur, Sikker Stil und noch mehr!

Verwandte Themen durchstöbern

Unico Fad Marmorgrå   Det elegante marmorgrå Unico-fad fra Kähler er designet af Anders Arhøj. Udtrykket er nordisk og moderne med masser af personlighed og uforudsigelighed. Fadet står på en lille fod, så det svæver ganske let over bordet, og er udsmykket med en smuk glasur. Keramikken bliver på den måde nærmest en hyldest til den farverige og dekorative glasur. Brug det smukke Kähler-fad som ét af hjemmets små unikke kunstværker, som vidner om en klar, sikker stil.

Unico Fad Marmorgrå Det elegante marmorgrå Unico-fad fra Kähler er designet af Anders Arhøj. Udtrykket er nordisk og moderne med masser af personlighed og uforudsigelighed. Fadet står på en lille fod, så det svæver ganske let over bordet, og er udsmykket med en smuk glasur. Keramikken bliver på den måde nærmest en hyldest til den farverige og dekorative glasur. Brug det smukke Kähler-fad som ét af hjemmets små unikke kunstværker, som vidner om en klar, sikker stil.

Ombria Plate Marble White Small

Ombria Plate Marble White Small

by Studio Arhoj for Kähler

by Studio Arhoj for Kähler

The Ombria collaboration between Anders Arhøj and Kähler is raw and simple with clear references to Nordic design history and Kähler’s design heritage.  This co

The Ombria collaboration between Anders Arhøj and Kähler is raw and simple with clear references to Nordic design history and Kähler’s design heritage. This co

Unico Skål Rosa   Kähler har i samarbejde med Anders Arhøj skabt den unikke rosa keramikskål. Skålen er dekoreret med en tyngdefuld og farverig glasur, der i mødet den lette keramik skaber en spændende kontrast. Unico-skålen tilføjer let farvestrålende personlighed til det rum, den pynter i og bliver på den måde til ét af hjemmets små eksklusive kunstværker. Lad den stå på sofabordet eller brug den som del af et elegant designtableau.

Unico Skål Rosa Kähler har i samarbejde med Anders Arhøj skabt den unikke rosa keramikskål. Skålen er dekoreret med en tyngdefuld og farverig glasur, der i mødet den lette keramik skaber en spændende kontrast. Unico-skålen tilføjer let farvestrålende personlighed til det rum, den pynter i og bliver på den måde til ét af hjemmets små eksklusive kunstværker. Lad den stå på sofabordet eller brug den som del af et elegant designtableau.

arhoj.com #arhojshop

arhoj.com #arhojshop

Mellibi Opbevaringskrukke Hvid Lille

Mellibi Opbevaringskrukke Hvid Lille

Vaisselle assiette plaque A plate a day: Not round

Vaisselle assiette plaque A plate a day: Not round

Unico Gulvvase Lyng

Unico Gulvvase Lyng

arhoj.com #ArhojShop #StudioArhoj

arhoj.com #ArhojShop #StudioArhoj

Pinterest
Suchen