Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Erkunde Buch Wert, Lesenswert und noch mehr!

Een alledaags verhaal over een alles omvattende liefde (Een jonge vrouw met een lastige thuissituatie wordt verliefd op een jongeman die even later een collega blijkt te zijn.)

Waarom Ik Mijn Moeder De Hals Doorsneed (Een jonge vrouw heeft een uiterst moeizame relatie met haar moeder, een uitgetreden kloosterzuster die met een buitenlander trouwde.)

This. Is. Great! Stephen King - Gevangen (Under the Dome)

Buitenstaanders (Na een auto-ongeluk raakt een jong gezin verzeild in een uiterst merkwaardig milieu)

‘Een andere waarheid’ van Lucie Whitehouse is een thriller voor de fans van Nicci French, Camilla Läckberg en Clare Mackintosh’’Mea culpa’. Hannah wil onder geen beding worden als haar moeder: een verbitterde, gescheiden vrouw. Maar als ze Mark ontmoet en een hartstochtelijke relatie met hem begint, zet ze alle bezwaren tegen een huwelijk opzij en trouwt met hem.

Knielen op een bed violen (Een tuinder raakt in de ban van een calvinistische predikant net zoals eerder zijn diep religieuze vader)

De kraamhulp (Een kraamvrouw uit de regio Rotterdam, die na een zware bevalling blij is met haar kraamhulp, weet niet dat deze vrouw een verborgen agenda heeft)