Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

FOTO

4 Pins1 Follower

ballina

Gepinnt von:

luan sinamati

Dokumentari që çensuroi kisha greke sepse ka të dhëna që populli grek nuk duhet ti dijë. Grekët nuk kanë lidhje me greqinë e lashtë por shumica janë Arvanitas - Shqiptarë të helenizuar me dhunë. Greqia e lashtë, për grekët e sotëm, është një mit dhe si e tillë është e mbushur plot me të pavërteta. Ja se çthotë Presidenti amerikan John F. Kenned...

Gepinnt von

youtube.com

With Paulo Coelho

Gepinnt von

competia.com

Ne guzhine

Gepinnt von:

luan sinamati