Pinterest • ein Katalog unendlich vieler Ideen

Hotel Antwerpen Centrum

Elegant hotel in het centrum van Antwerpen, incl. ontbijt

#Hotel: IBIS ANTWERP CENTRUM HOTEL, Antwerp, Belgium. For exciting #last #minute #deals, checkout #TBeds. Visit www.TBeds.com now.

von Foursquare

Hotel Residentie Elzenveld

kloosterhotel in historisch centrum van Antwerpen

1

Mercure Antwerpen Centrum Opera - Le Mercure Antwerpen Centrum Opera propose des…

BartsBoekje: Hotel Banks, Antwerpen (Centrum)

1

Booking.com: HotelO Kathedral - Antwerpen, België

Native, Antwerpen (Centrum) | BartsBoekje

von VakantiePiraten

3 dagen in veelzijdig Antwerpen in het hart van de stad inclusief luxe ontbijtbuffet, gratis wifi en korting op parkeren! Vanaf € 59,50 Ook te boeken tijdens de kerstdagen!

3 dagen in veelzijdig Antwerpen in het hart van de stad inclusief luxe ontbijtbuffet, gratis wifi en korting op parkeren! Vanaf € 59,50 Ook te boeken tijdens de kerstdagen! http://www.vakantiepiraten.nl/?p=1561

Vanuit Nederland is Antwerpen voor elke “city-hopper” en “shopper” een hele leuke bestemming voor en paar dagen weg. Boek nu een 3-daags arrangement in het moderne 4-sterren Hotel & City Lounge Antwerpen. Dit prachtige #hotel ligt in het centrum naast het centraal station, op 2 minuten lopen van het winkelhart van #Antwerpen. Tijdens je verblijf word je verrast met allerlei lekkernijen waaronder een frietje en echt Belgisch pintje. Zoals onze zuiderburen zelf al zeggen: Amai! Da's lekker.